Törkeyden huippu! Varkaat veivät polkupyörän pikkupojan käsistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pyöriä varastetaan jatkuvasti keskeltä kaupunkia ja lastataan pakettiautojen kyytiin jopa koulujen ja kerrostalojen pihoilta. Lukitsemattomat pyörät häviävät hyvin nopeasti, mutta moni pyörävaras ei pelkää nähdä vaivaa kalliin pyörän eteen ja saakin melkeinpä minkä tahansa lukon työkaluilla irrotettua.

Brasiliassa rakennuksen seiniin kiinnitetyille valvontakameroille tallentui todella surullinen tilanne, kun kaksi aikuista miestä vei polkupyörän suoraan lapsen käsistä. Usean kameran tallentamalta tilanteelta näkyy, miten poika ajaa kahta miestä kohti pyörällään pahaa aavistamatta. Miehet lähestyvät poikaa heti, kun hän ajaa heidän kohdalle.

Miehet repivät pyörän pikkupojan alta ja lähtevät kaksin ajamaan sillä toiseen suuntaan. Koulusta kotiin menossa oleva poika jää reppu selässään ihmettelemään tiensivuun, mitä juuri tapahtui. Juuri pyöränsä menettäneen pojan kotimatka tuntui varmasti todella pitkältä ja ikävältä tämän tapahtuman jälkeen.