Beyoncen raskaushuhut yltyvät – nämä kuvat paljastivat?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Beyonce odottaa huhujen mukaan toista lastaan. Tarkkasilmäiset fanit ja kuvaajat ovat huomanneet, että tähtönen on alkanut peitellä vatsaansa näyttäytyessään julkisesti. Erikoisesta käytöksestä on tehty havaintoja jo kolmen kuukauden ajan.

Splash
Splash

Daily Mail -lehden mukaan huhut ovat alkaneet yltyä erityisesti sen jälkeen, kun kaunotar nähtiin New Yorkissa. Tähtönen kantoi suurta laukkua alavatsansa edessä.

Poptähti ei vielä toistaiseksi ole muuttanut pukeutumistyyliään. Beyonce on näyttäytynyt ihonmyötäisissä vaatteissa eikä hän ole yrittänyt peittää vatsaansa asuillaan. Sen sijaan hän on turvautunut asusteisiin, joita hän kantaa ovelasti alavatsansa edessä. Mikäli huhut osuvat oikeaan odotetaan parin tiedottavan asiasta virallisesti seuraavina kuukausina, kun vatsa alkaa näkyä.

Splash
Splash
Splash
Splash