Nolo tilanne suorassa lähetyksessä: Laulajattaren kuukautissuoja putosi lavalle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Aamun ajankohtaisohjelmassa esiintynyt laulajatar ajautui noloon tilanteeseen esiintymislavalla. Patricia Navidadin jalkojen välistä nimittäin putosi lavalle kuukautissuoja kesken esityksen. Kaunotar huomasi itse asian vasta esityksen loppuvaiheessa.

Despierta America -ohjelmassa sattunut tapaus on saanut katsojat hieraisemaan silmiään. Naisen esiintymisestä on julkaistu lukuisia Youtube-videoita. Patricia on myös itse kommentoinut asiaa Twitterissä. Hänen mukaansa ihmiset ovat tehneet asiasta kohtuuttoman suuren numeron.

Navidad sanoi, että hänen mielestään olisi ollut nolompaa jos hän olisi keskeyttänyt esiintymisensä. Hän kuitenkin toimi ammattimaisesti ja esiintyi loppuun asti.

Patrician mielestä ihmiset, jotka ovat pilkanneet häntä ovat lapsellisia. Metro-lehden mukaan itsevarma nainen ei ole antanut tapauksen vaivata häntä, sillä vahinkoja voi sattua kenelle tahansa.