56-vuotias Madonna lävisti nenänsä – nuorekas keinolla millä hyvänsä?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Madonna on äskettäin julkaissut Instagramissa kuvan, jossa hän esittelee uutta nenäkoruaan. Tähtösen hankkima nenärengas on suora kopio hänen tyttärensä Lourdesin korusta.

18-vuotias Lourdes Leon otti trendikkään lävistyksen alkukeväästä. Laulajatar selvästi ihastui tyttärensä koruun, sillä hän julkaisi hiljattain kuvan omasta nenälävistyksestään sosiaalisessa mediassa.

On sanomattakin selvää, että Madonna ei ole tavanomainen perheenäiti. Daily Mail -lehden mukaan Madonnan tiedetään kopioineen tyttärensä ideoita vaatetuksesta ja asusteista aiemminkin. Lourdes pitää äitinsä matkimista kohteliaisuutena, sillä se on vain osoitus siitä, että tytär on trendikäs ja muotitietoinen.

You Can't Mess with this lucky Star #bitchimmadonna #iconic #rebelhearttour

Kuva, jonka Madonna (@madonna) julkaisi

Perf face. #lourdes#faceforbasics#bae#lourdesleon

Kuva, jonka Lourdes leon (@lourdesleon) julkaisi