Mies laihdutti 118 kiloa – paljasti varjopuolen nettikuvissaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

John Burton on ollut ylipainoinen koko nuoruutensa ajan. Vuonna 2008 hän päätti vihdoin alkaa tekemään asialle jotain ja muutti elämäntapansa terveellisempään suuntaan. Sitä seurasi monta vuotta kestänyt laihduttaminen, jonka varjopuolen Burton halusi rohkeasti jakaa kaikkien Reddit-käyttäjien kanssa.

View post on imgur.com

Burton onnistui muutaman vuoden aikana laihtumaan noin 190-kiloisesta miehestä 72-kiloiseksi. Mies onnistui pudottamaan noin 118 kiloa painoa terveellisemmän ruokavalion ja liikunnan avulla. Laihtumisen jäljet kuitenkin näkyvät miehen ihossa, eikä 27-vuotiaan miehen iho ole ehtinyt palautumaan vuosia kestäneen projektin aikana.

Metro-lehden mukaan Burton on onnellinen ja ylpeä saavutuksestaan, mutta ei pysty vielä täysin nauttimaan kovan työnsä tuloksista ylimääräisen ihon vuoksi. Roikkuva nahka painaa miehen mukaan noin 10 kiloa, ja hän kommentoikin, että olisi jo todella hoikassa kunnossa jo ilman jäljelle jäänyttä ihokerrosta.