Nyt oli lähellä! Hävittäjä ohitti ihmisjoukon täpärästi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Libyalaiselle lentokentälle oli saapunut väkijoukko seuraamaan hävittäjien lentoa. Kentällä parveilleet ihmiset kuvasivat innoissaan taivaalla lentäviä MiG-23 torjuntahävittäjiä. Sitten yksi lentäjistä päätti tehdä uhkarohkean tempun.

Neuvostoliittolainen hävittäjä kiisi kohti ihmisjoukkoa. Tilanteesta kuvattu video osoittaa, että hävittäjä ohitti ihmiset täpärästi. Temppu tapahtui niin nopeasti, että se sai paikalla olijat varmasti säikähtämään.

Daily Mail -lehden mukaan ihmiset suojautuivat lähestyvältä hävittäjältä kaatumalla maahan makaamaan. Hurja tilanne säikäyttää varmasti myös monet katsojista. Hidastukset videokuvasta osoittavat, että hävittäjä kävi pelottavan lähellä maata ja ihmisiä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat