Näin helppo ihmisiä on huijata – uusi liikuntatrendi meni täydestä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uusia liikuntatrendejä syntyy nykyään jatkuvasti. Ihmiset ovat innokkaita testaamaan erilaisia treenejä ja saamaan lisää tehoja ja monipuolisuutta omaan harjoitteluunsa. Ihmisten kokeilunhaluisuus laitettiin todelliseen testiin uuden melko erikoisen liikuntatunnin merkeissä.

Uutta proteiinipitoista välipalaansa mainostava Oscar Mayer juksasi hyväuskoisia ihmisiä tekaistun liikuntatunnin avulla. FRIQ-nimistä treeniä tuli vetämään todella asiaansa omistautunut Bree-an -niminen ohjaaja, joka motivoi ihmisiä muun muassa pyytämällä heitä kuvittelemaan, että he ovat synnyttämässä isokokoista vauvaa.

Tunti koostui todella erikoisista liikkeistä, jotka saivat osallistuneet vähitellen ihmettelemään, onko ohjaaja tosissaan. Treenin aikana kierittiin maassa kuplamuoviin käärittynä ja tanssittiin hitaita kuvitellun partnerin kanssa. Ihmiset vaikuttivat kuitenkin olevansa melko helpottuneita kuullessaan, että koko tunti olikin vain vitsi.