Jenny McCarthyn hurja muodonmuutos

Viihdeuutiset · Annika Kela

Entisenä Playboy-mallina ja televisiopersoonana tunnettu Jenny McCarthy on muuttanut tyylinsä astetta räväkämpään suuntaan. 41-vuotias kaunotar julkaisi Instagramissa kuvan räikeän pinkeistä hiuksistaan ja hän sai välittömästi faneiltaan riemastunutta palautetta.

Fanit ovat olleet sitä mieltä, että ”vanha” Jenny on tullut takaisin. Daily Mail -lehden mukaan McCarthyn tyyli on muuttunut vuosien saatossa hillitympään suuntaan ja hänen tyylinsä on monien mielestä ollut liian vaisu tähtösen räiskyvään persoonaan verrattuna.

Vaikuttaisi siltä, että rohkea ja kokeilunhaluinen Jenny on tehnyt paluun. McCarthy esitteli uutta tyyliään äskettäin New Yorkissa, jossa hän esiintyi The Today Show -keskusteluohjelmassa. Neitokaisen näyttävä tyylinmuutos on saanut erittäin positiivisen vastaanoton.

Thank you to my amazing hair & makeup team this morning! @juliusmichael1 & @mspriscillanyc

Kuva, jonka Jenny McCarthy (@jennyannmccarthy) julkaisi

No #DSF on @siriusxm today. Tune into the @todayshow with @klgandhoda though. I've got something to show you! #donnielovesjenny

Kuva, jonka Jenny McCarthy (@jennyannmccarthy) julkaisi