Keskustan pysäköintimittarit menivät epäkuntoon – johti ostosbuumiin!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Etelä-Walesissa sijaitsevan kaupungin pysäköintimittarit ovat lakanneet toimimasta vandalisoinnin seurauksena. Cardiganin suurimmat pysäköintialueet ovat olleet ilmaisia jo lähes kuukauden, sillä kaupungilla ei ole ollut varaa korjata mittareita.

Pysäköintimittareiden toimimattomuudella on ollut kuitenkin yllättäviä seurauksia. Ihmiset lähikaupungeista ovat ajaneet Cardiganiin ostoksille ainoastaan sen takia, että pysäköinti on ilmaista. Pikkukaupungin myymälöiden, ravintoloiden ja putiikkien myynti on kasvanut 50 prosenttia kuukauden aikana.

Daily Mail -lehden mukaan mittareiden korjaus tulee kustantamaan noin 32.000 euroa, sillä kaupunki joutuu uusimaan kaikki mittarit. Kaupungin asukkaat ja erityisesti yrittäjät toivovatkin, että korjauksissa tulee viivästyksiä, sillä ilmainen pysäköinti on johtanut kaupungissa ostosbuumiin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat