Kynsienhoitoväline kuin kidutuskammiosta – uskaltaisitko käyttää?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Japanilaiset terveysasiantuntijat ovat kehittäneet näppärän apuvälineen kivuliaaseen vaivaan. Varpaankynnen taivuttaja nimittäin vääntää sisäänkasvaneen kynnen oikeaan asentoon.

Makizume Robo Ingrown Toenail Fixer -taivuttaja asetetaan kynnen päälle ja sen jälkeen kynsi ruuvataan suoraksi. Jotta prosessi ei tuottaisi liian paljon kipua, kannattaa jalkoja ja kynsiä pehmittää lämpimässä vedessä.

Vaikka varpaankynnen taivuttaja näyttää muinaiselta kidutusvälineeltä on se varmasti tehokas tehtävässään. Metro-lehden mukaan Makizume Robo Ingrown Toenail Fixer -taivuttajia voi tilata itselleen useiden eri verkkokauppojen kautta. Ehkäpä näitä taivuttajia nähdään tulevaisuudessa myös suomalaisten kauppojen tai apteekkien hyllyillä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat