Mies näki kadulla mallinuken – ei voinut pitää näppejään kurissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset ihailevat monesti kauniita ja sopusuhtaisia nukkeja, joilla on täydelliset hiukset, meikki ja vaatteet. Aikuisten kuvittelisi harvemmin kiinnostuvan nukeista, mutta taannoin eräs mies nähtiin kadulla osoittamassa todella epäsoveliasta mielenkiintoa mallinukkea kohtaan.

LiveLeak julkaisi videon miehestä, joka koskettelee vilkkaalla kadulla mallinukkea. Kadulle on laitettu pystyyn mallinukke, jolla on melko paljastava toppi ja minihame yllään, mikä on saanut ilmeisesti kadulla kulkevan miehen kiinnostumaan.

Siitä huolimatta, että kyseessä on vain nukke, mies vaikuttaa kiihottuneen näkemästään ja käy nopeasti koskettelemassa nuken muotoja. Mies hyväilee ja suukottaa nopeasti nuken rintoja ja hyväilee takapuolta. Miehen näkeminen nuken kimpussa on todella omituista varsinkin kun kuvassa näkyy melko vilkas katu eikä miehen käytös ole jäänyt muiltakaan ihmisiltä huomaamatta.