Poptähden sikailusta tuli kuvailmiö – leviää Instagramissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ariana Grande on ollut viime päivinä tiuhaan tahtiin otsikoissa niin kutsutun donitsigaten merkeissä. Turvakamera tallensi tähden nuolemassa uunituoreita donitseja kalifornialaisessa kahvilassa maksamatta niistä, ja video päätyi verkkoon suuren kohun saattelemana.

Poptähden fanit ovat kuitenkin asettuneet Ariana Granden puolelle. Lukuisat fanit ovat ilmaisseet tukensa laulajaa kohtaan jakamalla Instagramissa kuvia #LickDonutsWithAri, eli nuole donitseja Arin kanssa -tunnisteen kanssa. Otoksissa fanit nuolevat joko oikeita donitseja tai donitsia esittäviä emoji-hymiöitä.

Metro-lehti julkaisi hiljattain Ariana Granden kirjoittaman kirjallisen anteeksipyynnön tapauksen johdosta. Monet pitivät anteeksipyyntöä kuitenkin surkeana. TMZ-sivuston mukaan Wolfee Donuts -kahvilan omistaja ei aio toistaiseksi nostaa tapauksesta oikeusjuttua Arianaa vastaan.