Cristiano Ronaldo Australiassa: Yritti heti iskeä Margot Robbien?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Jalkapallotähti Cristiano Ronaldo on äskettäin matkustanut Australiaan osallistuakseen International Champions Cup -kiertueeseen. Televisioesiintymisien, haastatteluiden ja lehdistotilaisuuksien lisäksi mies on selvästi aikonut tutustua maan kaunottariin.

Daily Mail -lehden mukaan Ronaldo on lähestynyt australialaisnäyttelijätärtä Margot Robbieta. Mies lähestyi Margotia aluksi sillä, että hän sarja-tykkäsi kaikista Robbien kuvista sosiaalisessa mediassa. Sen lisäksi miehen on huhuttu lähetelleen näyttelijättärelle viestejä.

Margot ei selvästikään ole lämmennyt Ronaldon lähestymisyrityksille. Robbie on seurustellut Tom Ackerleyn kanssa jo lähes vuoden ja suhteen uskotaan olevan vakavalla pohjalla. Margotin suhteen Cristiano jäänee nuolemaan näppejään. Voisi kuitenkin luulla, että miehelle löytyy muista australialaisista kaunottarista seuraa.