Miehen käsi kasvoi kuukauden jalassa – hämmentävä sairaalakuva!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Zhou-niminen kiinalainen mies joutui elämään kuukauden niin, että hänen kätensä oli ranteesta ommeltuna miehen jalkaan kiinni. Mies joutui Xiangtanissa työskennellessään onnettomuuteen, missä hänen kätensä meni poikki ja irtosi ranteesta.

Käsi on onnistuttu kuitenkin myöhemmin kiinnittämään takaisin omalle paikalleen. Työonnettomuuteen jouduttuaan Zhou oli kiidätetty sairaalaan. Lääkärit olivat huomanneet, että he voivat kiinnittää käden vielä takaisin, mutta hermojen pitäisi ensin palautua ja veren virrata irronneeseen käteen. Lääkärit päättivät kiinnittää käden miehen jalkaan kiinni, koska jalassa veri pääsisi kiertämään ja käsi pystyttäisiin pitämään elossa.

Kuukauden jälkeen käsi oli kiinnitetty miehen ranteeseen kymmenen tuntia kestäneen operaation avulla. Leikkaus onnistui ja Zhou on Metro-lehden mukaan onnistunut jo myös liikuttamaan kättään. Tästä eteenpäin Zhou käy fysioterapiassa kätensä kanssa saadakseen teetettyä sillä mahdollisimman paljon oikeanlaista liikettä.