Järkyttävä tragedia: Mies kuoli Demi Mooren uima-altaaseen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Demi Mooren omistamassa asunnossa on tapahtunut järkyttävä onnettomuus. Los Angelesissa sijaitsevan asunnon uima-altaaseen oli nimittäin hukkunut 21-vuotias nuori mies. Onnettomuuden sattuessa Demi oli ollut matkoilla.

TMZ-viihdesivuston mukaan Moore oli antanut tyttärilleen ja assistentilleen luvan järjestää allasbileet sillä välin, kun hän oli poissa. Juhlat olivat jatkuneet pitkälle yöhön ja aamyön tunteina mies oli pudonnut altaaseen ja hukkunut.

Daily Mail -lehden mukaan Demi Moore on ollut tapauksen johdosta shokissa. Menehtyneen ystävät ja lähipiiri on ollut asiasta murheen murtamia. Poliisi tutkii tapausta tällä hetkellä onnettomuutena, eikä tapaukseen uskota liittyvän rikosta.

Splash
Splash