Melkoinen show: Mies otti pelihallin rumpupelin haltuunsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Guitar Hero -peli saavutti suuren suosion aikoinaan tullessaan markkinoille. Se koukutti pelaajat nopeasti useilla vaikeustasoilla ja eri soittimilla, joiden avulla kaikki pystyivät kokemaan musiikin luomisen ilon ilman oikeaa soittotaitoa. Japanissa on samantyylinen peli, jossa lyödään rumpuja annettujen lyöntien mukaan.

James McVinnie on julkaissut YouTube-kanavallaan hauskan videon miehestä, joka pelaa Taiko No Tatsujin -nimistä rumpupeliä todella taitavasti. McVinnie kertoo olleensa peliluolassa pelaamassa, kun eräs mies kiinnitti hänen huomionsa. Mies pelasi virheettömästi rumpupeliä, jossa oli jo todella korkealla vaikeustasolla.

Miehen pelaama taso näyttää hyvin vaativalta. Erilaisia rumpulyöntejä ilmestyy nopeaan tahtiin ruudulle, mutta mies ehtii reagoida niihin hyvin. Hän ei pelkästään osu rumpuun vaan osaa myös osua juuri oikeaan kohtaan ja pystyy vielä tanssimaankin samalla. Mies näyttää olevan lempipelinsä parissa ja todella nauttivan pelaamisesta.