Uskomaton video! Nainen synnytti 4,5-kiloisen pojan autossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Joskus synnytys voi alkaa todella yllättäin eikä sen kestoa voida ennalta ennustaa. Eräs pariskunta oli matkalla sairaalaan, kun nainen ei pystynyt enää matkalla pidättelemään vauvan ulostyöntämistä, ja synnytti auton etupenkillä terveen pojan.

Teksasilainen pariskunta on YouTube-videolla matkalla Houstonin lähellä sijaitsevaan synnytyssairaalaan. He ovat ajaneet jo 45 minuuttia, kun kuskin paikalla istuva mies alkaa kuvaamaan heidän matkaansa kohti sairaalaa. Mies ei varmasti osannut aavistaakaan, kuinka kiire heillä itseasiassa oli.

Nainen puuskuttaa tuskissaan etupenkillä kunnes tajuaa, että vauva oikeasti syntyy nyt eikä sitä pidättele enää mikään. Hän laskee nopeasti housujaan miehen avustuksella ja työntää vauvan ulos. Pariskunta sai ajomatkan aikana terveen 4,5-kiloisen pojan.