IKEA lanseerasi koiraparkin – nerokas idea kesäkeleillä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huonekalujätti IKEA on rakennuttanut useiden myymälöidensä sisäänkäyntien lähelle koirille tarkoitettuja odotusalueita. Sillä välin, kun omistajat ovat ostoksilla, voivat koirat levähtää pehmeällä tekonurmella ja juoda vettä omasta vesikiposta.

Ensimmäinen koiraparkki avattiin Kölnissä sijaitsevan IKEA-myymälän yhteyteen. Asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä myymälän ratkaisuun. Monet asiakkaista nimittäin matkustavat koirien kanssa ja kesällä koirien jättäminen autoon ei tule kysymykseenkään.

IKEA on ottanut koiranomistajien tarpeet huomioon ja myymälässä poikkeamista ei ole tarvinnut jättää väliin, vaikka koira olisikin mukana. Koiraparkkia on myös pidetty turvallisena, sillä koirat ovat valvotussa tilassa ja myymälän työntekijät tarkkailevat ulkona odottavien karvakuonojen perään.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat