Jennifer Lopezin muodonmuutos – tästäkö syksyn kuuma trendi?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Jennifer Lopez on julkaissut Instagramissa kuvan uudesta hiustyylistään. Tähtönen on luopunut pitkistä hiuksistaan ja leikkauttanut lyhyen hiusmallin. Lopezin fanit ovat olleet tähden uudesta tyylistä yllättyneitä.

Pitkät, tuuheat ja raidoitetut hiukset ovat olleet Jenniferin tavaramerkki pitkään. Ilmeisesti poptähti on kaivannut vaihtelua ja hän on päätynyt lyhyeen hiustyyliin. Daily Mail -lehden mukaan monet faneista epäilevät, että kaunotar on tehnyt muodonmuutoksen roolihahmonsa innoittamana.

Lopez nimittäin joutui luopumaan hiustenpidennyksistään näytellessään etsivää Shades of Blue -rikossarjassa. Kuvausten päättymisestä huolimatta poptähti ei ole hankkinut hiustenpidennyksiään takaisin.

Short hair don't care…

Kuva, jonka Jennifer Lopez (@jlo) julkaisi

BTS #BillboardMusicAwards #BBMAs #JLoVEGAS

Kuva, jonka Jennifer Lopez (@jlo) julkaisi