Kim Kardashian palkkasi 2-vuotiaalle personal trainerin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Realitytähti Kim Kardashian tunnetaan mediassa varsin ulkonäkökeskeisenä ihmisenä. Nyt tähti on noussut otsikoihin palkattuaan vasta kaksivuotiaalle North West -tyttärelleen personal trainerin.

Kim on pestannut yhden omista valmentajistaan opettamaan North Westille pari kertaa viikossa venytyksiä ja aerobicin perusliikkeitä. Radar Online -lehden mukaan Kim haluaa lapsestaan ”täydellisen yksilön”, ja uskoo North Westin olevan sopivassa iässä kuntoilun aloittamiseen.

Realitytähden palkkalistalla on lukuisia fitness-guruja. 34-vuotias Kim Kardashian odottaa parhaillaan toista lastaan. Kuten North Westin tapauksessa, tulevan lapsen nimi ja sukupuoli ovat jo etukäteen herättäneet runsaasti spekulointia mediassa.