Menisikö tällainen kirje perille sinun paikkakunnallasi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monesti sanotaan, että pienillä paikkakunnilla kaikki tuntevat toisensa. Monissa tapauksissa tämä pitääkin paikkaansa ja kaikki tervehtivät iloisesti toisiaan kauppareissuillaan. Eräs mies halusi laittaa tämän teorian testiin ja lähetti ystävälleen kirjeen, jossa osoitteen paikalla lukikin kirjeen vastaanottajan tuntomerkit.

Barry Hendersen oli yllättynyt vastaanottaessaan ystävältään kirjeen, jossa ei ollut osoitetta lainkaan. Osoitteen tilalla luki: ”Kaverisi Henderson, se silmälasipäinen poika, joka opiskelee Queen’s University -yliopistossa Belfastissa. Buncrana, Donegalin maakunta, Irlanti”.

Kirjeen tuonut postimies oli tunnistanut kuvauksesta Barryn ja tuonut kirjeen hänen vaimonsa Roisinin työpaikalle. Roisin julkaisi kirjekuoren ja sen sisällä olevan viestin Facebook-sivullaan. Kirjekuoren sisällä oli lappunen, jolle lähettäjä oli kirjoittanut: ”Jos tämä tuli perille, asut kylässä”. Ystävä perusteli väitteensä tällä kirjeellä melko saumattomasti.