Instagram-hitti: Mies matkustaa pianon kanssa ympäri maailmaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Neljä vuotta sitten Dotan Negrin päätti jättää hyvästit oravanpyörälle ja irtisanoutua päivätyöstään New Yorkissa. Mies halusi toteuttaa unelmansa, jossa hän yhdistäisi musiikin, uusiin paikkoihin matkustamisen ja uusiin ihmisiin tutustumisen.

Dotan Negrin lähti tien päälle pakettiautossa, mukanaan täysikokoinen akustinen piano. Sen jälkeen miehen matka on vienyt hänet yli 21 valtioon ja 300 kaupunkiin. Hän on soittanut pianoaan erikoisimmissakin paikoissa, kuten Sveitsin Alepilla ja New Yorkin Brooklynin sillalla.

– Olin joka viikko uudessa kaupungissa. Työnsin pianoni kadulla ja aloin soittamaan. Tapasin joka päivä vähintään 30 ihmistä. Keskustelin heidän kanssaan, ihmiset kutsuivat minut koteihinsa ja illallistin heidän perheidensä kanssa, Dotan Negrin kuvailee Instagramissa.

– Se oli palkitseva kokemus. En tienannut yhtään rahaa, mutta näin maailmaa. Näin, että on muitakin tapoja elää kuin se, miten sinun käsketään elää, mies jatkaa.

Negrin on kirjoittanut reissustaan blogia Pianoaround.com -verkkosivulleen. Mies on myös jakanut matkansa aikana näyttäviä Instagram-kuvia, joissa hän soittaa pianoaan mitä erilaisemmissa ympäristöissä eri puolilla maailmaa.