Hui! Tältä naiset näyttävät kesken meikkauksensa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Meikillä huijaaminen on ollut viime aikoina melko puhuttu puheenaihe meikkibloggaajien keskuudessa. On totta, että varjostamalla kasvojaan saa tiettyjä piirteitä piiloon, tiettyjä esiin ja joitain piirteitä jopa luotua tyhjästä.

Kim Kardashianin suosituksi tekemä meikkitrendi contouring on villinnyt naiset tuomaan poskipäänsä ja -kuoppansa esiin. Kasvojensa varjostamista harrastavat käyttävät meikkausrutiineihinsa melkoisen määrän aikaa ja vaivaa.

Osa naisista tekee useilla eri sävyillä tarkat ja symmetriset kuviot kasvoilleen ennen kuin taputtelevat värien rajat toisiinsa meikkisienen avulla.

Meikillä huijaamisesta ei voida enää tällä tasolla puhua, kun kasvojen varjostaminen ja meikin määrä on näin selkeästi silmän havaittavissa. Naiset tietävät näyttävänsä contouring-vaihetta tehdessään hieman koomisilta, minkä vuoksi ovat intoutuneet ottamaan Instagramiin kuvat meikkaamisen eri vaiheista.

Wow! @makeupbymandylee incredible!!! . . . #starwars #yoda

Video, jonka Neha "Nej" (@vava_beauty) julkaisi

Omg awesomeeee @j_make_up

Video, jonka makeup videos (@makeupswerve) julkaisi