Pieni kameleontti rakastaa saippuakuplia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet ihmiset viettävät aikaa lemmikkiensä kanssa jonkin leikin merkeissä. Etenkin koirat ja kissat ovat melko innokkaita erilaisten leikkien suhteen, mutta kaikki eläinlajit eivät ole yhtä seurallisia. Liskojen, käärmeiden tai vaikkapa jyrsijöiden kanssa saattaa olla hieman vaikeampaa keksiä yhteisiä leikkejä.

Neljäkuukautinen pieni Jemenin kameleontti on löytänyt uuden leikin isäntänsä kanssa. Laura-nimisen kameleontin omistaja Nick DeBakey huomasi eräänä päivänä, että Laura rakastaa saippuakuplia ja niiden rikkomista.

Nick oli Tastefully Offensive -sivuston mukaan kuvannut Lauraa, kun se oli ollut istumassa miehen kädellä. Nickin äti oli alkanut puhaltamaan kuplia hänen koiransa iloksi, jolloin Nick huomasi Lauran tuijottavan kuplia kummallakin silmällä. Kun mies oli vienyt kameleonttia lähemmäs, se oli heti noussut takajaloilleen ja alkanut puhkomaan kuplia innoissaan.