Pietarin kadut tulvivat – surffari otti ilon irti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näimme hiljattain esimerkkitapauksen siitä, millaisia vaaroja ammattilaissurffaajat kokevat, kun kolminkertainen maailmanmestari Mick Fanning joutui hain hyökkäyksen kohteeksi World Surf Leaguen kilpailussa.

Venäjällä vaaratilanteita näyttäisi surffaajille aiheuttavan kuitenkin vain satunnaiset ohitse ajavat autot. YouTube-videolla nähdään, miten Venäjällä otettiin ilo irti tulvivista kaduista. Pietarin katujen tulviessa eräät kaverukset keksivät kiinnittää auton perään vahvan hihnan, josta pitämällä kiinni toinen pystyy surffaamaan lautansa kanssa.

Surffaaja seisoo lainelautansa päällä ja pitää hihnasta kiinni. Mies surffaa innoissaan tulvivalla kadulla liikenteen seassa eikä näytä pelkäävän sitä, että hänen perässään tulee rekka-auto ja viereinen vastaantulevan liikenteen kaista on myös vilkas. Mies näyttää peukaloa vastaan ajaville kuskeille sen merkiksi siitä, että kaikki on hyvin. Toivottavasti miehen käsivoimat eivät väsy eikä hänen tarvitse päästää hihnasta keskellä liikennettä irti.