Treenimotivaatio hakusessa? Ota mallia The Rockista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kesäisin urheileminen voi jäädä tauolle ja itseään saattaa olla vaikeaa motivoida liikkumaan, kun jäätelön syöminen ja auringossa rentoutuminen kuulostaisivat niin paljon mukavammilta vaihtoehdoilta.

Kenen tahansa kaivatessa motivaatiota The Rock on sitä kuitenkin aina innoissaan antamassa. Moni Dwayne Johnsonin eli The Rockin Instagram-tiliä seuraava tietää, että teräksisellä miehellä ei ole mitään syitä olla menemättä salille silloin kun on aika treenata.

Hurrikaani eikä aamuyön pimeyskään saa miestä jäämään sänkyyn vaan hän lähtee aina liikkeelle ja tekee sen vielä voittajan elkein. Motivation Archive on julkaissut YouTube-kanavallaan The Rockista videokoosteen, joka saattaa saada katsojan tuntemaan itsensä löysäksi.

Aamuyön aikaan tyhjänä oleva sali ei saa The Rockia löystymään vaan päin vastoin se antaa miehelle motivaatiota treenata lujempaa silloin kun muut ovat lepäämässä. Siinä tapauksessa, että treenimotivaationa toimii energinen ja täysin voittamattomalta vaikuttava The Rock, kannattaa miehen sosiaalisen median kanavat ottaa hyvin haltuun.