Jennifer Nicole Leen bikinit pettivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Jennifer Nicole Lee tunnetaan fitness-tähtenä ja ruokakirjailijana, jonka teesejä miljoonat naiset ympäri maailmaa nykyisin noudattavat. Tähti syntyi, kun huomattavan ylipainoinen perheenäiti laihdutti kymmeniä kiloja totaalisen elämänmuutoksen avulla.

Nyt Jennifer on joutunut noloon tilanteeseen esitellessään upeaa vartaloaan kuvaajille rannalla. Paparazzien edessä hänen bikiniensä alaosa nimittäin petti narujen aukeamisen takia. Alaosa putosi kuvaajien edessä, mutta intiimipaikkoja ei paljastunut.

Jennifer Nicole Lee tunnetaan siitä, että monissa otoksissa hänen yllään nähdään minimittaiset bikinit, joista muodot ovat pursuamaisillaan ulos. Perheenäiti esittelee uusia kurvejaan syystäkin, sillä hänen esimerkillään tuhannet naiset ovat onnistuneet laihduttamaan – enemmän tai vähemmän.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash