Surffari selvisi hain hyökkäyksestä – internet tulvii meemejä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näimme aiemmin, miten 34-vuotias Australiasta kotoisin oleva ammattilaissurffari Mick Fanning joutui hain hyökkäyksen kohteeksi World Surf Leaguen kilpailussa Etelä-Afrikassa. Fanning selvisi hyökkäyksestä naarmuitta, mikä on innoittanut kaikki virtuaalimaailman sankarit osoittamaan eri tavoin kunnioitusta Fanningia kohtaan.

Twitteriin on alkanut tulvimaan mitä hauskimpia Fanningista ja Jeffreys Bayssa näyttäytyneestä haista keksittyjä meemejä. Kuvissa Fanning lyö ja potkii haita varmoin ottein, surffaa hain päällä ja on lähes supersankarin tasolle nostettuna.

Meemeissä on myös tarkasteltu tapahtumia hain näkökulmasta. Hai yritti puolustuksekseen vain saada pientä maistiaista ja oli pyytämässä pelkästään nimikirjoitusta, kun Fanning yllättäin löi sitä. Haille on jo perustettu myös oma Twitter-tili JBay Shark, jossa hai muunmuassa harmittelee tilanteita, kun oma ruoka yrittää hakata sinua.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat