Uhkea Nicki Minaj estottomana lavalla – oliko liikaa lapsikatsojille?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin naisartisteihin nykyisin lukeutuva Nicki Minaj esiintui äskettäin Suomessa, kun hän nousi Summer Up -festivaalin lavalle Lahdessa. Tapansa mukaan niukassa asussa esiintynyt muodokas poptähti hehkutti Instagramissa estoitta kokemuksiaan Suomesta.

Nyt supertähti on ehtinyt jo Yhdysvaltoihin, jossa hän esiintyi eilen New Yorkin Keskuspuiston Rumsey Playfieldin lavalla osana Good Morning America -aamuohjelman konserttisarjaa. Monet katsojista olivat sekä paikan päällä että kotikatsomoissa lapsia, mutta se ei estänyt poptähteä pukeutumasta anteliaasti ja kourimasta omia uhkeita muotojaan.

Nicki Minaj kehui taannoin vuolaasti suomalaista festariyleisöä ja julkaisi oman poseerauskuvansa lisäksi myös kaksi lyhyttä videota. Tunnelma Summer Upissa oli Nickin keikalla todella korkealla, kun täysi festariaalueellinen yleisöä tanssi villisti hittien tahdissa. Monille katsojille hänen esiintymisensä oli kuluvan kesän kohokohta.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash