Tom Cruise kosimassa 31 vuotta nuorempaa tyttöystäväänsä?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä Tom Cruisen huhutaan olevan vakavassa parisuhteessa assistenttinsa Emily Thomasin kanssa. Pari alkoi tapailla vuonna 2014 ja he ovat onnistuneet pitämään matalaa profiilia suhteestaan. Thomas on tehnyt Cruiseen lähtemättömän vaikutuksen.

Parin odotetaan kihlautuvan lähitulevaisuudessa. Kaunotar näyttäisi olevan näyttelijän naistyyppiä, sillä monet ovat sitä mieltä, että Emily muistuttaa hämmentävän paljon Cruisen ex-vaimoa Katie Holmesia.

Star-lehden mukaan Tom on kertonut lähipiirilleen, että hän aikoo kosia 22-vuotiasta tyttöystäväänsä. 53-vuotias näyttelijä on valmis etenemään suhteessaan seuraavalle tasolle. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, tulee Emilystä pian Cruisen neljäs vaimo.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash