Lesbosuhde päättyi – huippumalli Cara Delevingne on taas sinkku

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumalli ja näyttelijätär Cara Delevingne on eronnut tyttöystävästään St.Vincentistä kahdeksan kuukauden seurustelun jälkeen. Kumpikaan kaunottarista ei ole kertonut julkisesti eroonsa johtaneista syistä.

Daily Mail -lehden mukaan työkiireet ovat todennäköisesti koituneet suhteen kohtaloksi. Cara on nimittäin osallistunut viime aikoina useisiin elokuvaprojekteihin edistääkseen näyttelijänuraansa. Laulajattarena tunnettu St. Vincent on puolestaan keskittynyt keikkailemiseen.

Pariskunnan suhde on ollut suurennuslasin alla siitä asti, kun Cara myönsi julkisesti seurustelevan laulajattaren kanssa. Delevingne avautui ensimmäistä kertaa seksuaalisesta suuntautumisestaan ollessaan St. Vincentin kanssa yhdessä. Erosta huolimatta parin uskotaan olevan edelleen hyviä ystäviä ja lämpimissä väleissä toistensa kanssa.