Fanit keräävät 50 Centille rahaa Spotify-soitto kerrallaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Paremmin 50 Cent -taiteilijanimellään tunnettu räppäri Curtis Jackson päätyi taannoin otsikoihin jouduttuaan rahaongelmiin. Artistin uutisoitiin hakeneen taannoin konkurssimenettelyyn suuriin mittoihin kohonneiden velkojen vuoksi.

Räppärin fanit ovat kuitenkin rientäneet apuun pelastaakseen ahdinkoon joutuneen 50 Centin. Make 50 Cent Rich Again -niminen Tumblr-blogi kehottaa ihmisiä tuottamaan hiphop-tähdelle lisätienestiä soittamalla hänen Piggy Bank -kappalettaan Spotifystä. Hyvän työn voi tehdä sivulla helposti klikkaamalla Play song -nappia.

Operaatio voi tosin viedä jonkin aikaa, sillä yhdestä soitetusta kappaleesta tähdelle kertyy provikkaa 0.0011 dollaria. 50 Centin velkojen ja omaisuuden tarkkaa määrää ei ole tiedossa, mutta Wall Street Journalin mukaan oikeuden pöytäkirjat paljastavat summan sijoittuvan 10 miljoonan ja 50 miljoonan dollarin välille.