Michelle Rodriguez huvijahdilla timmissä bikinikunnossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukuisista toimintarooleistaan tunnettu latinotähti Michelle Rodriguez paljasti pari vuotta sitten Entertainment Weekly -lehdelle olevansa biseksuaali. Hänet on sittemmin yhdistetty romanttisessa mielessä mallikaunotar Cara Delevigneen ja näyttelijä Zac Efroniin.

Parhaillaan Michelle Rodriguez lomailee Ranskan Rivieralla yhdessä ystävänsä, huippumalli Nina Dobrevin kanssa. Michelle kuvattiin eilen nauttimassa Välimeren aalloista valkoisiin bikineihin sonnustautuneena.

Yhdysvaltojen Texasissa varttunut Michelle Rodriguez, oikealta nimeltään Mayte Michelle Rodriguez, teki läpimurtoroolinsa vuonna 2000 Girlfight-elokuvassa. Sittemmin näyttelijätär on nähty lukuisissa Hollywoodin suuren budjetin toimintaelokuvissa. Hän on esittänyt myös Ana Lucia Cortezin roolia suositussa Lost-sarjassa neljässä tuotantokaudessa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash