Supermallin haastattelu aiheuttaa myötähäpeää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uusien elokuvien tullessa elokuvateattereihin näyttelijät joutuvat läpikäymään kymmeniä ellei satoja haastatteluja promootiokiertueillaan. Välillä haastattelut eivät mene aivan suunnitellusti, minkä myös uudessa Paper Towns -elokuvassa näyttelevä huippumalli Cara Delevingne sai kokea.

Good Day Sacramento -aamuohjelma haastatteli Cara Delevingnea juuri ensi-iltansa saaneen Paper Towns -elokuvan tiimoilta. Haastattelu oli todella vaivaannuttavaa katsottavaa ja sai heti alkaessaan katsojat ihmettelemään, kun juontajat kutsuivat Metro-lehden mukaan Caraa Carlaksi.

YouTube-videolla nähdään pätkä haastattelusta, jossa jo 30 sekunnin aikana saadaan todella hyvä kuva siitä, miten huonosti lähetys meni. Pienen videoleikkeen aikana juontaja kehottaa näyttelijää ottamaan torkut, koska hän näyttää väsyneeltä. Lopuksi hän vielä kysyy Delevingneltä, että onko nainen ärsyyntynyt vai luulevatko he vain niin. Delevingne vastaa napakasti: ”En ole. Te vain luulette niin”.