Kimberley Garner bikineissä – kuumat kuvat Instagramiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittimalli Kimberley Garner on tullut tunnetuksi Made in Chelsea -realitysarjasta, joka seuraa lontoolaisten seurapiiritähtien elämää. Kaunotar on myös toinut vaatesuunnittelijana tuomalla markkinoille oman uimapukumalliston, ja on pysytellyt tiiviisti julkisuudessa kotimaassaan.

25-vuotias tähti on lomaillut viime päivinä St. Tropezin auringon alla, ja muistanut reissunsa aikana myös fanejaan Instagramissa. Kimberley Garner julkaisi sarjan kuumia otoksia, joissa hän poseeraa saaren maisemissa muun muassa bikineihin puekutuneena. Tuoreissa kuvissaan tähti esittelee myös oman uimapukumallistonsa uutuuksia.

Kimberley Garner on tullut Britanniassa tunnetuksi Made In Chelsea -realitysarjasta, ja sikäläiset lehdet ovat jo parin vuoden ajan seuranneet tiiviisti myös hänen yksityiselämäänsä. Kansainvälinen läpimurto viihderintamalla on kuitenkin jäänyt vielä toistaiseksi tekemättä.