Teini ei löytänyt pizzaa jääkaapista – purskahti itkuun

Viihdeuutiset · Annika Kela

Leicestershiressä asusteleva Olivia oli ollut viettämässä railakasta iltaa ystäviensä kanssa. Baari-illan jälkeen 18-vuotias neitokainen suuntasi kotiin. Olivian mieltä lämmitti ajatus, että kotona häntä odotti herkullinen pizza ja hampurilaisateria.

Jääkaapille kävellyttä juhlijaa odotti kuitenkin karu yllätys. Olivian äiti oli syönyt tyttärensä herkut. Nuori nainen alkoi itkeä hysteerisesti tajuttuaan, että hänen ruokansa oli hävinnyt kaapista. Olivian isä ja veli rauhoittelivat tyttöä kertomalla, että hänelle oli jätetty vähän pizzaa jääkaapin perälle.

Daily Mail -lehden mukaan veli kuvasi siskonsa tunteenpurkauksen videolle. Lopulta Oliviaa alkoi myös itseä naurattaa tapaus. Huvittava video on julkaistu Facebookissa. Olivian mukaan kyseinen päivä oli hänen elämänsä kamalin päivä. Perheenjäsenet tilasivat tuohtuneelle neitokaiselle uuden pizzan.