Tässä takissa voit pitää koko omaisuuttasi mukana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useimmat kantavat taskuissaan lähinnä pienikokoista tavaraa, kuten lompakkoa, puhelinta ja avaimia. Kickstarterissa on kerätty rahoitusta takille, jonka taskujen määrä tekisi laukkujen tai reppujen mukana kantamisen tarpeettomaksi monissa tilanteissa.

Baubax Travel Jacket -takissa on 15 erilaista ominaisuutta. Vaatekappaleesta löytyy omat taskut esimerkiksi tablettikoneelle, aurinkolaseille, juomalle, hanskoille, passille, puhelimelle ja käsien lämmittämiselle. Muina erikoisominaisuuksina takissa on niskatyyny, pidike kuulokkeille, suoja silmille nukkumista varten ja mikrokuituliina älylaitteiden putsaamiseen.

Ihmetakki on saatavilla erilaisiin tyyleihin sopivana. Tarjolla on tuulitakin, hupparin, blazerin ja pilottitakin mallinen Baubax Travel Jacket. Takkien hinnat tulevat vaihtelemaan 160 ja 200 dollarin välillä.

Baubaxin tavoitteena oli alun perin kerätä 20.000 dollaria Kickstarter-joukkorahoituspalvelun avulla. Tavoite ylittyi kuitenkin moninkertaisesti, ja Baubax Travel Jacket onkin nyt yksi Kickstarterin historian eniten rahoitusta keränneistä vaateprojekteista.