Skandaali! Jessica Alban aurinkorasva ei suojannutkaan palamiselta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär ja yrittäjä Jessica Alba on yllättäen joutunut keskelle skandaalia. Alban omistuksessa oleva Honest Company on nimittäin epäonnistunut kosmetiikkatuotteensa valmistuksessa, kun yrityksen orgaaninen aurinkorasva todettiin tehottomaksi.

Daily Mail -lehden mukaan Honest-merkin aurinkorasvaa käyttäneet ovat palaneet auringossa. Ihmiset ovat jakaneet sosiaalisessa mediassa kuvia palaneesta ihostaan. Monet heistä ovat kertoneet, että tuote suojasi auringossa vain ensimmäisen tunnin ajan ja sen jälkeen iho oli alkanut palaa.

Kohu tuotteesta syntyi huonoon aikaan, sillä Jessica Alba lanseerasi juuri valikoiman uusia tuotteita. Honest Company toi hiljattain markkinoille valikoiman hygieniatuotteita, joiden joukossa oli muun muassa tamponeja ja kuukautissiteitä. Monet asiakkaista ovat kuitenkin menettäneet luottamuksensa tuotteisiin ja se tulee varmasti vaikuttamaan myös uusien tuotteiden myyntiin.