Ohhoh, Johnny Deppin huikea muodonmuutos – tunnistatko kuvasta?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä Johnny Depp on yllättänyt faninsa uudella gangsterin roolillaan. Miehen ulkonäkö nimittäin muuttui täysin James Whitey Bulgeria näytellessä. Elokuvassa Black Mass Johnny näyttelee sinisilmäistä ja kaljuuntuvaa vaaleaverikköä.

Elokuvan maskeeraajat ovat tehneet hyvää työtä, sillä Deppin muodonmuutos elokuvaan on ollut onnistunut. Ammattilaiset loihtivat näyttelijälle uskottavan karskin ulkonäön koomisen lopputuloksen sijaan.

Daily Mail -lehden mukaan miehen muuttunut ulkonäkö on vakuuttava taidonnäyte. Deppin tähdittämä gangsterielokuva Black Mass saa ensi-iltansa syyskuussa. Miehen rinnalla elokuvassa nähdään myös näyttelijät Benedict Cumberbatch ja Dakota Johnson.

Warner Bros
Warner Bros