Poika halusi auttaa syöpäpotilaita – upea tempaus koskettaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nuori brittipoika on tehnyt esimerkillisen hyvän teon. Poika nimittäin kasvatti hiuksensa pitkiksi lahjoittaakseen ne hyväntekeväisyyteen. Rahim Woodsin projekti alkoi vuosia sitten ja nyt hänen hiuksensa on leikattu lyhyiksi.

Buckinghamshiressa asusteleva Woodsin perhe on ollut ylpeä 11-vuotiaan pojan tempauksesta. Daily Mail -lehden mukaan poika oli itse ehdottanut, että hän leikkauttaisi hiuksensa ennen kuin hän menee yläasteelle ja lahjoittaisi ne syöpäpotilaiden hyväksi.

Rahimin hiukset olivat leikkuuhetkellä kasvaneet hänen polvitaipeisiinsa asti. Poika ei ollut vielä eläessään käynyt oikealla parturilla ja hän pääsi tempauksen myötä ensimmäistä kertaa ammattilaisen käsittelyyn.

Rahimin tapausta seuranneet ovat tehneet lahjoituksia nuoren pojan puolesta ja hän onnistui keräämään tempauksellaan jopa 2150 euroa syöpäsäätiölle. Woodsin hyväsydämistä tekoa on ylistetty ympäri maailman.