Typerä temppu! Mies hyppäsi junaraiteille puhelimensa takia

Viihdeuutiset · Annika Kela

Epäonninen junamatkustaja oli pudottanut puhelimensa raiteille asemalaiturilta Lontoossa. Kun asemalle pysähtynyt juna jatkoi matkaansa, alkoi mies kuumeisesti etsiä puhelintaan.

Asemalla asioineet matkustajat huomasivat erikoisen tilanteen ja käynnistivät kameransa. Matkustajien kauhuksi mies hyppäsi lopulta raiteille noutamaan puhelintaan. Tilanne tallentui silminnäkijöiden kuvaamalle videolle.

Daily Mail -lehden mukaan temppu oli hengenvaarallinen, sillä asemalle oli saapumassa seuraava juna. Video on päätynyt viranomaisten käsiin ja asiaa tutkitaan. Viranomaisten mukaan temppu oli uhkarohkea, sillä mies olisi saattanut loukata itsensä hypätessään raiteille. 

Jos juna olisi saapunut kyseisellä hetkellä, olisi mies jäänyt alle. Matkustajat olivat kauhuissaan nähdessään, että mies otti hengenvaarallisen riskin matkapuhelimensa takia.