Hammaslääkärin mainos: ”En metsästä leijonia”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Arkansasissa sijaitseva perheyritys Hagerty Family Dental on päivittänyt tien varrella olevaa mainostauluaan. Hammaslääkäriyrittäjä on halunnut erottua joukosta ottamalla kantaa Cecil-leijonan surmaamisesta aiheutuneeseen kohuun.

Metro-lehden mukaan yrittäjä kävi kirjoittamassa mainostauluunsa tekstin, jossa hän kertoo kertoo, että hän ei metsästä leijonia. Ohikulkijat ovat olleet riemastuneita hammaslääkärin kommentista ja kuvaa mainostaulusta on jaettu sosiaalisessa mediassa.

Mies halusi pitää huolen, ettei häntä yhdistetä Cecil-leijonan tappaneeseen Walter J. Palmeriin ammattinsa takia. Kommentti on saanut paljon huomiota ja se on ollut hyvää mainosta Hagertylle ja hänen perheyritykselleen.

View post on imgur.com