Nicki Minaj vahanukeksi – tunnistatko sinä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpiin naisräppäreihin kuuluva Nicki Minaj esiintyi taannoin Lahden Summer Up -festivaaleilla. Tähti hehkutti esiintymisensä jälkeen Instagramissa kokemuksiaan Suomesta. Nyt Anaconda-hitistään tunnettu artisti on ikuistettu vahamuotoon.

Nicki Minajia esittävä vahanukke esiteltiin yleisölle Las Vegasin Madame Tussauds -vahakabinetissa tiistaina 4. elokuuta. Vahamuseon musiikkihuoneessa esillä oleva nukke on varsin tarkka jäljennös räppäristä hänen Anaconda-videonsa kuuluisassa kohtauksessa.

Los Angeles Times -lehden mukaan vahanukkea oli tekemässä yli 20 henkeä, ja sen työstämienn kesti yli puoli vuotta. Jotta vahahahmon muodot vastaisivat varmasti oikean Nicki Minajin vastaavia, tehtiin nukke kipsivaloksen avulla. Räppäri itse oli vahaversiostaan innoissaan.

– Rakastan sitä enkä voi odottaa että pääsen näkemään sen. Lol, tämä näyttää aivan ihmiseltä, tähti hehkutti Instagramissa.