Elokuvakaunottarien festarityyli yllätti – kuin kaksi marjaa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Margot Robbie ja huippumalli-näyttelijätär Cara Delevingne ovat riemastuttaneet fanejaan pukeutumalla samanlaisiin festivaaliasuihin Montrealissa. Osheaga Music and Arts -festivaaleilla näyttäytyneet kaunottaret olivat matkineet toistensa juhla-asusteita.

Molempien kaunottarien tärkein festivaaliasuste oli huomiota herättävä vaaleanpunainen peruukki. Daily Mail -lehden mukaan tähtösten samanlainen festarityyli ei todennäköisesti ollut sattumaa. Kaunottaret nimittäin ystävystyivät Suicide Squad -elokuvan kuvauksissa ja on todennäköistä, että Cara oli lainannut festariperuukkiaan Margotille.

Monet juhlijoista luultavasti erehtyivät kaunottarista, sillä he olivat festivaaleilla kuin kaksi marjaa. Asuvalinta oli onnistunut ja peruukki sopi molemmille yhtä hyvin. Kuvien perusteella kaunottaret viihtyivät Montrealin juhlahumussa erinomaisesti.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash