Traaginen onnettomuus: Isä esti hengenpelastajia pelastamasta tyttärensä

Ohhoh! · Annika Kela

Dubaissa lomaillut aasialaisperhe oli lähtenyt viettämään päiväänsä uimarannalle. Iloinen päivä rannalla sai kauhistuttavan käänteen, kun perheen 20-vuotias tytär alkoi huutaa vedessä apua. Rannalla olleet rantavahdit lähtivät juoksemaan kohti hädässä ollutta tyttöä.

Juuri ennen kuin pelastajat olivat astumassa veteen, juoksi perheenisä heitä vastaan ja tarttui heistä kiinni. Emirates 24/7 -verkkolehden mukaan aasialaismies vaati heitä olemaan koskematta tyttäreensä, sillä tuntemattomien miesten kosketus olisi häväistys tyttärelle ja perheelle.

Hengenpelastajat taistelivat itsensä irti isän otteesta ja juoksivat veteen pelastamaan tyttöä. He ehtivät paikalle kuitenkin liian myöhään. Tytär oli ehtinyt hukkua eikä häntä onnistuttu elvyttämään rannalla.

Poliisipäällikkö Ahmed Burqibah kertoi, että tapaus oli yksi hänen uransa puistattavimmista. Perheenisä syyllistyi tekoon, joka johti hänen tyttärensä kuolemaan. Mies on pidätetty ja hänelle luetaan pian syytteet.