Mies haki cheerleaderiksi – tältä näytti koe-esiintyminen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Miami Heat -koripallojoukkueen cheerleading-tilaisuudessa nähtiin tänä vuonna poikkeuksellinen koe-esiintyjä. Tanssinopettaja Keith Wilson oli ilmoittautunut koe-esiintymiseen, vaikka hän oli tietoinen, ettei cheerleading-joukkueeseen kelpuuteta miehiä.

Säännöistä huolimatta Keith päästettiin koe-esiintymään. Kun Keith pääsi tuomareiden eteen tanssimaan, olivat naiset hänen ympärillään jäädä varjoon. Wilsonin innokas ja tunteikas esiintyminen varasti show’n muilta koe-esiintyjiltä.

Daily Mail -lehden mukaan Keith on esiintynyt Miami Heatin cheerleadereille jo useampana vuonna. Wilson nimittäin nähtiin muun muassa vuoden 2012 koe-esiintymisissä. Tänäkään vuonna Keith ei päässyt joukkueeseen.

Tuomareista oli kuitenkin ilahduttavaa nähdä miehen esitys, sillä hänen intonsa inspiroi kaikkia koe-esiintymiseen osallistuneita. Jää nähtäväksi koska Miami Heatin cheerleader-joukkue tekee poikkeuksen ja valitsee jäsenekseen miespuolisen tanssijan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat