Mies haki cheerleaderiksi – tältä näytti koe-esiintyminen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Miami Heat -koripallojoukkueen cheerleading-tilaisuudessa nähtiin tänä vuonna poikkeuksellinen koe-esiintyjä. Tanssinopettaja Keith Wilson oli ilmoittautunut koe-esiintymiseen, vaikka hän oli tietoinen, ettei cheerleading-joukkueeseen kelpuuteta miehiä.

Säännöistä huolimatta Keith päästettiin koe-esiintymään. Kun Keith pääsi tuomareiden eteen tanssimaan, olivat naiset hänen ympärillään jäädä varjoon. Wilsonin innokas ja tunteikas esiintyminen varasti show’n muilta koe-esiintyjiltä.

Daily Mail -lehden mukaan Keith on esiintynyt Miami Heatin cheerleadereille jo useampana vuonna. Wilson nimittäin nähtiin muun muassa vuoden 2012 koe-esiintymisissä. Tänäkään vuonna Keith ei päässyt joukkueeseen.

Tuomareista oli kuitenkin ilahduttavaa nähdä miehen esitys, sillä hänen intonsa inspiroi kaikkia koe-esiintymiseen osallistuneita. Jää nähtäväksi koska Miami Heatin cheerleader-joukkue tekee poikkeuksen ja valitsee jäsenekseen miespuolisen tanssijan.