Mies unohti auton ikkunat auki – karhu hyppäsi sisään

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ikkunanpesualan yrittäjä Gilbert Simpson on joutunut varkauden uhriksi Georgiassa. Työkeikalla ollut mies oli pysäköinyt autonsa talon pihatielle ja jättänyt epähuomiossa ikkunat auki. Alueella vaellellut nälkäinen karhuperhe tiesi tilaisuutensa koittaneen.

Kun mies oli hoitamassa työasioita, oli emokarhu livahtanut auton ikkunasta sisään. Karhuemo varasti autosta Gilbertin lounaan ja sen lisäksi kolme tölkillistä limsaa. Silminnäkijöiden mukaan karhulla ei ollut kiire, sillä se haki jokaisen evään autosta erikseen.

Daily Mail -lehden mukaan karhu poistui pentuineen paikalta, ennen kuin Simpson palasi autolle. Silminnäkijät kertoivat Gilbertille mitä oli tapahtunut. Tilanteesta oli myös todisteena useita kuvia. Gilbertin ja silminnäkijöiden mukaan oli vain hellyttävää, että karhuemo ruokki poikasiaan. He päättivät olla ilmoittamatta asiasta viranomaisille.