Vanhus oppi käyttämään tietokonetta – lumoutui YouTubesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Teknologia on kehittynyt huimaa vauhtia viime vuosikymmenien aikana. Tämän päivän vanhukset eivät välttämättä ole jaksaneet enää pysyä kehityksessä mukana, kun uutta opittavaa olisi jatkuvasti. Eräs nainen kuitenkin jaksoi opetella käyttämään tietokonetta ja internetiä.

Reddit-käyttäjä Leanentrep oli opettanut erästä vanhempaa naishenkilöä käyttämään tietokonetta. He olivat aloittaneet opettelun hiiren toiminnoista ja siitä, miten tietokoneen näyttö toimii. Myöhemmin nainen oppi käyttämään myös internetiä ja YouTubea, joka sai naisen ihastumaan heti.

Metro-lehti kertoo naisen lähettäneen miehelle kirjeen, jossa hän kiitti miestä sydämensä pohjasta. Vanhus kertoi olleensa koko illan YouTubessa katsomassa erilaisia videoita. Hän piti uskomattomana asiana sitä, että pääsi kuulemaan ja näkemään sellaisia artisteja, joita ei uskonut pääsevänsä enää koskaan kuulemaan. Vanhus kiitti miestä siitä, että sai häneltä tietokoneen oppimisen myötä musiikin lahjan.