Kuolevan koiran viimeinen toive toteutettiin – tarina saa kyyneliin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Oman lemmikin sairastuminen ja kuoleminen on isännälle aina hyvin surullista aikaa. Eräs koiranomistaja halusi antaa omalle syöpään sairastuneelle koiralleen täydellisen viimeisen päivän, jonka onnistuikin loihtimaan erään laskettelukeskuksen johtajan avustuksella.

Sophia-niminen bernhardinkoira sairastui luusyöpään. Kun Sophian omistaja Alyson sai tietää koiran kuolevan, hän halusi järjestää rakkaalle lemmikilleen viimeisen täydellisen päivän. Omistaja tiesi koiran rakastavan lunta, jota ei kesällä ollut saatavilla, minkä vuoksi hän otti yhteyttä Manchesterissa sijaitsevaan laskettelukeskukseen.

Chill Factore -laskettelukeskus toimii sisätiloissa, jonne on ammuttu tykkilunta. Omistaja oli suostunut Alysonin pyyntöön, minkä ansiosta nainen sai tuoda Sophian vielä viimeisen kerran leikkimään lumen kanssa. Videolta näkyy, miten paljon suloinen Sophia nauttii lumessa temmeltämisestä ja piehtaroimisesta.

Kuusivuotiaan Sophian tila oli mennyt jo niin huonoksi, että hän ei ollut reagoinut mihinkään leikkiin kahteen viikkoon. Kaikki kuitenkin muuttui, kun hän pääsi vielä viimeisen kerran lumen ääreen. Sophia oli iloinen, heilutti häntäänsä ja leikki jälleen. Viimeinen toive lumessa leikkimisestä toteutui, minkä jälkeen vain muutamien tuntien kuluttua Sophie käytiin nukuttamassa pois.