Kendall Jenner kirmasi bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Kendall Jenner ilahdutti äskettäin fanejaan nettivideolla, jossa hän tanssahteli pelkissä alusvaatteissa. Parhaillaan Kendall ja hänen Kylie-siskonsa lomailevat Meksikossa, jossa Kylie viettää eräänlaista synttärilomaansa. Luonnollisesti koko ryhmä viihtyy hyvin uimarannalla.

Menestyksekästä malliuraa tehnyt Kendall kuvattiin eilen vaaleissa bikineissä yhdessä ystävänsä Hayley Baldwinin kanssa. Mukana olivat myös Kylie ja hänen poikaystävänsä Tyga.

Mallintöiden lisäksi Kendall Jenner aikoo ryhtyä myös yrittäjäksi luodakseen oman muotibrändin. Kendall on yhdistänyt voimansa sisarensa Kylien kanssa, sillä kaksikko on suunnitellut yhteisen vaate- ja kenkämalliston. Kendall + Kylie -mallisto tulee myyntiin keväällä 2016.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat